De juiste versnelling

Cassetteservice

Bergverzet voor Cinglés du Ventoux (Malloot)

Bergverzet VentouxOm toegelaten te worden tot de Club des Cinglés du Mont-Ventoux moet je op één dag drie kanten van de Mont Ventoux beklimmen. Als je dat lukt en je kunt dat bewijzen met een gestempelde kaart, dan krijg je de titel Malloot van de Ventoux ofwel op z'n Frans: Cinglé du Mont-Ventoux.

Maar met bijna 6000 hoogtemeters voor de boeg is het belangrijk dat je goed bekijkt met welke versnelling je bergop gaat fietsen? Heb je een dubbele crackset, triple of compact? Heb je een 9, 10 of 11 speed cassette?

Onze stelling is dat je op de Ventoux een lichte versnelling moet kunnen blijven rijden. Een standaard cassette is dan al snel te zwaar. Bereken dus hier welke tandwielen of kransjes je op je cassette wil en stel zelf een echte bergcassette samen.

Reken zelf de juiste versnelling uit voor de Mont Ventoux

Reken hier met deze calculator uit welk verzet je op de Mont Ventoux het beste kunt gebruiken.

Bergverzet voor de Marmotte

Versnelling MarmotteDe Marmotte is een zware bergtocht. Met 5000 hoogtemeters in 175 kilometer is het belangrijk dat je goed bekijkt met welke versnelling je bergop gaat fietsen? Heb je een dubbele crackset, triple of compact? Heb je een 9, 10 of 11 speed cassette?

Onze stelling is dat je bergop een lichte versnelling moet kunnen blijven rijden. Een standaard cassette is dan al snel te zwaar. Bereken dus hier welke tandwielen of kransjes je op je cassette wil en stel zelf een echte bergcassette samen.

Reken zelf de juiste versnelling uit voor de Marmotte

Reken hier met deze calculator uit welk verzet je tijdens de marmotte het beste kunt gebruiken.

Welke versnelling tijdens de Alpe D'huzes?

Versnelling Alpe D'huzesDoe je mee aan de Alpe D'huzes ? Zorg dan dat je op de Alpe D'huez de juiste versnelling gebruikt. Heb je een dubbele crackset, triple of compact? Heb je een 9, 10 of 11 speed cassette?

Onze stelling is dat je tijdens de Alpe D'huzes een lichte versnelling moet kunnen blijven rijden. Zeker als je de berg wel tot 6 keer op wil rijden. Een standaard cassette is dan al snel te zwaar. Bereken daarom hier welke tandwielen of kransjes je op je cassette wil en stel zelf een echte bergcassette samen.

Reken de juiste versnelling uit voor de Alpe D'huzes!

Reken hier met deze calculator uit welk verzet je op de Alpe D'huez het beste kunt gebruiken.

Wielsets vergelijken

Wielsets vergelijken

Vergelijk wielsets op BellaBici.…

Framesets vergelijken

Framesets vergelijken

Vergelijk framesets op BellaBici.…

Groepsets vergelijken

Groepsets vergelijken

Vergelijk groepsets op BellaBici.…

Schaatsen vergelijken

Schaatsen kopen en vergelijken

Schaatsen Kopen?

Vergelijk op schaatstest.nl